27/06/2017

Er zijn veel verschillende papierversnipperaars in veel verschillende soorten en maten. Het is belangrijk om de juiste papierversnipperaar te hebben voor op de juiste plaats. U heeft natuurlijk niks aan een dure papierversnipperaar die over vele functies beschikt die niet nodig zijn.

Papierversnipperaars voor thuis

Thuis heeft u vast wel een plekje waar u veel tijd doorbrengt met alle papieren of computers. Het is natuurlijk handig om hier een papierversnipperaar te hebben om af en toe wat documenten te kunnen vernietigen. Er zijn papierversnipperaars voor het lichte werk, voor deze papierversnipperaar is het geen enkel probleem om regelmatig papier te versnipperen. Er zijn versnipperaars die veel papieren tegelijk kunnen versnipperen, dit is natuurlijk niet nodig in een kleine kamer. U kan dan beter een kleinere papierversnipperaar hebben voor de kleinere klusjes.

Papierversnipperaars voor kantoor

Voor op kantoor zijn er ook papierversnipperaars. Deze worden meer gebruikt dan thuis of voor incidenteel gebruik. Papierversnipperaars op kantoren worden vaak gebruikt voor de gehele afdeling en als bedrijf wil je niet dat er papieren onnodig rondslingeren. Papieren die kostbaar zijn, maar niet meer nodig zijn moeten vernietigd worden. Omdat er op een kantoor veel mensen rondlopen is het nodig dat de machine vaak onderhouden wordt, maar ook van betere kwaliteit moet zijn en meer druk aan moet kunnen.

Papierversnipperaars voor Professioneel gebruik

Als laatste zijn er ook papierversnipperaars die dagelijks intensief worden gebruikt, bij kopieerapparaten en grootschalige kantoren. Deze papierversnipperaar moet een groot vermogen hebben en moet aardig vol kunnen. Vaak kunnen deze papierversnipperaars ook niet alleen papier vernietigen, maar ook dingen zoals paperclips of nietjes. Omdat ze veel worden gebruikt wordt er niet altijd op gelet wat er in gegooid wordt. Het is van belang dat de papierversnipperaar wel tegen een stootje kan.

Kortom, er is voor elke plek een geschikte papierversnipperaar.