22/06/2017

Vele bedrijven hebben er eentje staan: een papierversnipperaar. Maar hoe kies je welke papierversnipperaar je wil hebben en welke heb je nodig. Er zijn heel veel soorten en daarom wordt de keuze soms ook lastig gevonden. Het is wel verstandig om er goed over na te denken omdat de meeste papierversnipperaars hoog in de prijsklasse liggen. Hieronder ga ik u proberen te helpen om erachter te komen welke papierversnipperaar handig is voor u.

Welke kiest u?

Als eerste moet je eigenlijk nagaan hoe vaak je van plan bent om hem te gaan gebruiken, gebruikt u hem vaak dan kunt u beter een grotere kopen, gebruikt u hem minder vaak dan is een kleine ook goed te gebruiken. Ten tweede moet u kijken hoe die zelf moet zijn, wilt u dat alles echt onleesbaar wordt en heeft u juist liever dat die heel erg veilig is. Daarnaast is het handig om te kijken waar u hem gaat neerzetten, als het op een plek is waar u veel ruimte heeft kunt u een grotere nemen, is het op een kleine plek dan natuurlijk niet. Ook is het mogelijk om een papierversnipperaar te nemen waarbij u het niet handmatig in hoeft te doen, deze papierversnipperaars hebben een automatische invoer, dit is alleen van toepassing als u vaak en veel moet vernietigen.

Tips

Dan heb ik nu nog een tweetal tips voor u wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een papierversnipperaar. Denk eraan om het af toe schoon te maken. Dit omdat het apparaat dan veel langer mee zal gaan. Hiermee wordt bedoeld dat het handig is om het af een toe in te smeren. Dit is zelfs mogelijk met een flesje naaimachine olie. Ook is het handig om regelmatig de bak waar de snippers in komen te legen.