20/10/2016

Al weer een tijdje verder door en de commissie Oosting is opnieuw van stal gehaald, het gaat dit keer weer over het bonnetje die niet vindbaar was en om de waarschuwingsbrief die door de voorzitter uit de tweede kamer is vernietigd. Er zijn veel schandalige situaties die zich in de kamer voor doen, maar dat dit iedere keer naar een papierversnipperaar te herleiden is, is tot iedereen's verbazing.

Papierversnipperaar verbod in overheidsgebouwen?

De papierversnipperaar verbod in overheidsgebouwen zou voor zowel problemen zorgen als dat het problemen oplost. Waar voorheen nog een officiële doofpot bestond is hier tegenwoordig een papierversnipperaar op aangesloten die hard bewijs vernietigd en waardoor zaken steeds lastiger zijn om op te lossen. Sinds de tweede kamer aan dubbelzijdige rapportage doen is het niet meer mogelijk om slechts met een papiervernietiger bewijs in de tweede kamer te vernietigen. In dit geval is door een klokkenluider Fred Teeven en Ivo van Opstelten genoemd voor een frauduleuse deal met een topcrimineel. Dit eindigde in een fysieke speurtocht en eindigde in een digitale speurtocht. De it'ers die naar het digitale document zochten hebben een opdracht van hoger af gekregewn om per direct de speurtocht te stoppen en de documentate hiervan verdween in de papierversnipperaar
 

documenten zijn te herstellen door een lage veiligheidsgraad

Als een papiervernietiger over een lage veiligheidsgraad beschikt is het mogelijk om documenten te herstellen. Dit betreft monnikenwerk, maar is prima uit te voeren en wordt regelmatig door fraudeurs, itérs en overheid gedaan om de waarheid van zaken te achterhalen. Dit gegeven maakt de overheid natuurlijk erg onbeholpen aangezien elke kwaadwillende ook deze documenten kan herstellen. Wat in ieder geval zeker mag zijn is dat Fred Teeven had gewenst dat de documenten met een papiervernietiger met een hoge veiligheidsgraad werd vernietigd. Goede les, gebruik kwaliteit en koop een goede papiervernietiger.