22/06/2016

Tegenwoordig staan er altijd cartoons in de krant. Soms zijn het hele rare cartoons en hebben mensen daar klachten over. Daarom ging de Read Shop in protest. De hebben daarom de Volkskrant in de papiervernietiger gedaan, zodat niemand die cartoons daarvan kon lezen. De maker van die cartoons is Jos Collignon, hij maakte respectloze cartoons en gingen ook vaak te ver. De Read Shop was hier helemaal klaar mee en deden de Volkskrant daarom allemaal door de papiervernietiger als protest. Hiermee hoopten ze dat de maker van die cartoons weg moet bij de Volkskrant en er weer leuke cartoons in de krant komt, want dat wil iedereen.

Waarom in protest gaan met een papiervernietiger?

De maker van de cartoons in de Volkskrant is niet een goede cartoon maker, want de mensen van de Read Shop zegt dat het respectloze cartoons zijn en gewoon te ver gaan. Daarom gingen ze in protest met een papiervernietiger. Alle kranten die ze binnen kregen van de Volkskrant werden niet verkocht, maar door een papierversnipperaar heen gehaald, zodat niemand die belachelijk cartoons kon lezen. De winst die de Read Shop hiermee mis liep vonden ze niet erg, want ze probeerden zo hun punt te bereiken en dat het eindelijk doordringt bij de Volkskrant dat er een nieuwe maker moet komen voor de cartoons. Het zou natuurlijk heel mooi zijn als de cartoons weer goed zij, want als uw bijvoorbeeld een kind die cartoons leest is dit niet goed voor hem en gaat die dat ook gebruiken in zijn dagelijks leven. Dat willen we natuurlijk niet, dus ga ook in protest en koop de Volkskrant niet.

Met welke papierversnipperaar kunt u het beste een krant vernietigen?

De Rexel Silencio V30WS is heel goed voor om een krant te vernietigen, want deze vernietiger kan namelijk 80 vellen papier tegelijk versnipperen. Het is ook een heel snelle en stille dus heeft u nergens last van. Als u die vervelende krant versnipperd wil u dat natuurlijk ook niet.