10/06/2016

Heb je ook altijd last van overtollig papier dat je weg moet brengen naar het oud papier? Dat kun je oplossen met een papiervernietiger. Al helemaal voor een bedrijf is een papiervernietiger een noodzaak om te hebben. Je kan dan namelijk veel beter gebruik maken van je papier dan voor die tijd. Een papiervernietiger kopen is dan ook een hele slimme keuze voor bedrijf en particulier. Wil je weten waarom je een papierversnipperaar moet kopen? Lees dan verder.

Papiervernietiger handig in je bedrijf.

Als je een bedrijf hebt waar veel papier word gebruikt, is het handig als je een papiervernietiger in huis hebt, of misschien zelfs wel meerdere papiervernietigers. Je hoeft je papier dan niet elke keer naar het oud papier te brengen maar je kan je papier dan gewoon door de papiervernietiger halen en dan kan je jouw vernietigd papier bijvoorbeeld  hergebruiken als inpakmateriaal. Een papiervernietiger is dus een echte must have in elk bedrijf.

Pas op, veel fraude door oude documenten

Fraudeurs hebben vaak maar een paar documenten van je nodig om volledige identiteitsfraude te kunnen plegen. Dit correspondeert natuurlijk wel met wat je zelf gewend bent bij het opgeven van documenten over het internet of betalingsverplichtingen die je online aangaat. Er wordt om weinig informatie gevraagd en dit geeft de fraudeur een goede kans om met jouw identiteit weg te lopen. Wil jij jezelf weren tegen deze vorm van identiteitsfraude? Dan is de beste remedie om een papiervernietiger te kopen. Een papiervernietiger zorgt ervoor dat je al je documenten veilig kan vernietigen. Afhankelijk van de “veiligheidsgraad” van een papiervernietiger kan je bepalen in welke mate het document te herstellen is. Een vuistregel voor als je een papiervernietiger kopen, gaat dat iedere papiervernietiger van papierversnipperaar-zaak.nl  boven de 250 euro voor iedere particulier voldoende veiligheid biedt. Dus als jij ook morgen nog een papiervernietiger met gratis verzending wilt ontvangen, moet je snel een kijkje nemen in onze webshop zodat niemand met jouw identiteit zo meteen wegloopt.