01/04/2016

Een goeie vraag is ‘waar je op moet letten als je papiervernietiger kopen gaat’. Dat is een goeie vraag aangezien je tussen de 70 en over de duizend euro bij ons kan slagen voor een papiervernietiger. Laten we stellen dat je niet teveel wilt betalen dan nodig, maar niemand wordt blij van een kat in de zak. Als je een papiervernietiger wilt kopen die echt bij jou situatie past moet je op de volgende onderdelen letten.

Welke mate van onleesbaarheid moet gecreëerd worden?

Na het versnipperen van een document zou die niet meer herstelbaar moeten zijn. Nou als we een extreme situatie erbij pakken voor een papierversnipperaar: Als je met spoed een hoop documenten moet vernietigen en je hebt een goedkoop model die de laagste veiligheidsgraad heeft zal je papiervernietiger de stukken zo vernietigen dat een kwaadwillige met wat moeite de documenten weer kan herstellen. Als je vertrouwde documenten met een papiervernietiger wilt vernietigen kan je het best een zo hoog mogelijke veiligheidsgraad nemen. Let hierbij op dat het grootste gedeelte van identiteitsfraude van dit moment zijn oorsprong vindt in afval van papiervernietigers. Wil jij je verdedigen tegen dit soort fraude? Dan moet je een papiervernietiger nemen met de hoogste veiligheidsgraad.

Hoe frequent wordt de papiervernietiger gebruikt?

De frequentie waarin je de papiervernietiger gebruikt is van noodzaak te weten. Is het een incidentele hoeveelheid van een keer 100 pagina’s maximaal? Dan kan je ervoor kiezen om wat goedkopere papiervernietiger aan te schaffen. Houd er dan rekening mee dat je een afkoelperiode van 30 minuten kan hebben na het vernietigen van bijvoorbeeld 20 pagina’s. Wordt de papiervernietiger voortdurend gebruikt? Neem dan één met een korte afkoelperiode en hoge invoer capaciteit.

Wat wil ik vernietigen

Je kan meer vernietigen met een papiervernietiger dan alleen papier. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de mogelijkheid cd’s en creditcards te vernietigen. Als je een creditcard of cd volledig onleesbaar wilt vernietigen moet je letten op of je gewenste model dit ook kan.

Papiervernietiger kopen via de papierversnipperaar-zaak.nl webshop

Als je via deze website een papiervernietiger kopen gaat kan je het zoeken naar het gewenste model erg eenvoudig doen. De methode is namelijk om de productfilter te gebruiken als je een papiervernietiger kopen gaat. Voor meer vragen over de papierversnipperaar vragen wij je contact op te nemen met onze productspecialisten op de klantenservice.