05/02/2016

Ben jij ook op zoek naar een goede en goedkope papierversnipperaar voor thuisgebruik? Dan is dit artikel wellicht iets voor jou. In dit artikel worden goedkope en goede papierversnipperaar en papiervernietigers uitgelicht zodat je na het lezen van dit artikel een snel besluit kan nemen voor een goede papierversnipperaar die zijn werk voor thuisgebruik goed doet en niet teveel kost.

De papierversnipperaar voor thuisgebruik

Als je een papierversnipperaar wilt kopen voor thuisgebruik dan zijn er een aantal facetten die waarschijnlijk wat minder belangrijk voor je zijn. Er valt dan te denken aan het tempo dat papier vernietigd wordt, het aantal vellen die er doorheen kunnen en bijvoorbeeld de veiligheidsgraad. De meeste mensen die namelijk een goedkope papierversnipperaar willen kopen nemen deze voor thuis gebruik of voor minimaal gebruik, dan kan je goed besparen op de specificatie van het tempo van het vernietigen bijvoorbeeld. Verder is het voor thuisgebruik vaak niet nodig om documenten heel veilig te vernietigen als het over reguliere folders gaat of een paar schoolwerkjes die je compact wilt vernietigen. Bij het besparen op de veiligheidsgraad moet je rekening houden met dat de documenten weer te herstellen zijn en dat hackers en identiteitsfraudeurs makkelijk via beperkte informatie uw identiteit kan stelen. Daarom is het expliciete advies om deze documenten zelf onleesbaar te vernietigen.

Goede papiervernietiger voor thuisgebruik

Wil je nu een goede papierversnipperaar voor thuis gebruik en is het niet erg als je inlevert op veiligheid van de vernietiging en het tempo van vernietigen? Dan kan je vanaf een gering budget al in bezit zijn van een geweldige papierversnipperaar. Voor dat we je een specifiek model aan raden adviseren wij met klem een kijkje te nemen tussen de Fellowes en Rexel papierversnipperaars. Deze papierversnipperaars zijn van hele hoge kwaliteit en zijn daarbij ook erg goedkoop. Het beste model voor goedkoop thuisgebruik is de Fellowes Powershred P-35C zwart papierversnipperaar één van de beste keuze. In eigenschappen en specificaties laat deze papierversnipperaar het niet achter en dan kan je hem al krijgen voor de spotprijs van 59,90. Wil je een goede papiervernietiger kopen? Kies dan voor een goede Fellowes papierversnipperaar.