29/01/2016

Het is je vast niet ontgaan, de tweedekamer is al meer dan een jaar in rep en roer over de zogenaamde Teeven deal. Deze deal gaat over een justitiële pluk die gedaan zou worden op Cees H., in plaats van een forse inlevering van het crimineel verworven inkomen van Cees  H. is deze persoon juist in een deal gecompenseerd en leverde hij uiteindelijk een gering deel van het vermogen in. Nu blijft deze deal in opspraak, het begon met het aftreden van Ivo op Stelten en Fred Teeven en het resulteerde later in verdere vertrekken van politici.

De papierversnipperaar

De Kamervoorzitter Van Miltenburg is het meest recent in opspraak geraakt en heeft uieindelijk ook haar aftreden moeten doen. Dit was omdat zij een document van een zogenaamde klokkenluider in de papiervernietiger gestopt. Of dit nu uiteindelijk een Desq of Fellowes papierversnipperaar van de papierversnipperaar-zaak.nl was laten we even ter zijde. Het document is vernietigd en volgens de kamer had dit nooit mogen gebeuren. Naar vele fouten en misstappen die Van Miltenburg gemaakt heeft is deze grote fout uiteindelijk de druppel die de emmer doet overlopen.

Documenten waren niet herstelbaar

In de tweede kamer hebben ze wel oog voor kwaliteit. Velen papierversnipperaars bieden de mogelijkheid om veel papiervellen achterelkaar te verietigen, maar een gering aantal soorten papierversnipperaars zijn ook daadwerkelijk in staat om het papier onherstelbaar te maken. In dit geval ging het om een vertrouwelijk document en veel mensen zouden gebaad zijn bij het herstellen van het vertrouwde document. Dit is helaas niet nodig aangezien onze tweede kamer oog heeft voor kwaliteit. De papierversnipperaar die gebruikt is had namelijk de hoogste veiligheidsgraad. De veiligheidsgraad toont in welke mate een document niet meer te herstellen is en in dit geval ging het dan om DIn-P6.

Kan je bij papiervernietiger-zaak.nl zulke papiervernietigers kopen?

Dit kan zeker, wij bieden hoogwaardige kwaliteits papierversnipperaars van Fellowes, Desq en Rexel bijvoorbeeld. Er zijn maar een paar modellen die in deze mate documenten veiligstellen en een voorbeeld hiervan is de Rexel Mercury RDSM750 papiervernietiger. Al is het niet onze intentie dit soort misverstanden te ondersteunen willen wij benadrukken dat deze papierversnipperaars erg goed zijn om vertrouwelijke informatie definitief te vernietigen.