21/05/2015
Waarschijnlijk kent u het wel. De brieven van de belastingdienst, hypotheek of gewoon die irritante reclame boodschappen waar uw naam en adres op staan. Ik zelf verscheur het deel op de envelop en het deel op de brief met mijn naam en andere persoonlijke gegevens vaak. Dit omdat niet iedereen mijn naam en adres hoeft te weten! Maar om nou mijn hele leven brieven te lopen verscheuren? Waarom zou ik dit doen als de uitvinding van een papierversnipperaar bestaat. Bovendien bestaan er natuurlijk documenten die zo vertrouwelijk zijn dat u die eigenlijk wel compleet moet vernietigen.

Geen stapels oud papier meer

Het beeld van een papierversnipperaar naast de computer thuis wordt steeds gewoner en op een kantoor zijn ze bijna niet meer te missen. De voornaamste reden hiervan is omdat een papierversnipperaar het mogelijk maakt om in een korte tijd meerdere documenten te vernietigen. Daarnaast zal uw papiercontainer minder vol raken en heeft u er geen last meer van dat u uw folders of karton niet meer kwijt kan omdat hij vol zit. Dit omdat het papierafval minder volumineus is. Voortaan heeft u er dus niet veel werk meer van en bent u ervan verzekerd dat niemand meer fraude kan plegen met uw documenten.

Meer informatie

Om u het leven makkelijk te maken bieden wij een breed assortiment aan van papierversnipperaars op papierversnipperaar-zaak.nl. Mocht u een op- en/of aanmerking hebben over één van onze producten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan u deskundig, geduldig en vakkundig te woord.