19/06/2014
Om tot de juiste keuze papiervernietiger te komen zijn een aantal vragen belangrijk:
  1. Waar komt de papiervernietiger te staan? (vanwege het geluid en het formaat)
  2. Hoeveel mensen gaan er gebruik van maken van de shredder?
  3. Hoeveel handelingen kan de papiervernietiger aan?
  4. Hoeveel papier kan de papiervernietiger aan?
  5. Hoe gevoelig is uw te vernietigen informatie? (voor het juiste veiligheidsniveau)
  6. Hoeveel heeft u te vernietigen en in welke frequentie? (voor de juiste invoer capaciteit)

Belangrijk bij de keuze van uw papiervernietiger:

Bij uw keuze is het raadzaam om een papiervernietiger te kiezen die qua opvang capaciteit, invoer capaciteit en aaneengesloten gebruiksduur net iets boven uw eerst gestelde eisen ligt. Een iets grotere en krachtigere machine biedt u hierin veel meer werkcomfort voor een slechts iets grotere investering.

Kosten baten analyse papiervernietigers:

De uitgave voor een papiervernietiger lijkt groot, maar met de juiste papiervernietiger c.q. shredder zorgt u voor een veiligere en meer efficiënte werkomgeving. Veiliger omdat een papiervernietiger er zorg voor draagt dat anderen niet ongewenst met uw eigen of uw klantgegevens aan de haal gaan! Zo voorkomt u FRAUDE en dat draagt bij aan de veiligheid voor u en uw klanten.

Meer efficiency

Kiest u de juiste papiervernietiger voor uw werk dan komt deze ook de efficiency ten goede. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een papiervernietiger met automatische invoer. U legt het papier in de vernietiger en de vernietiger doet de rest! U hoeft dus niet meer op de papiervernietiger te wachten om de volgende vellen papier in te voeren!