08/05/2014
De papiervernietiger dringt binnen in de woning en krijgt een vaste plek naast de pc. Voor de veiligheid...  Ze duiken de laatste tijd overal op. Papiervernietigers. Bij Gamma, Blokker, Leen Bakker en V & D staan ze prominent in de folders. Ze kunnen maximaal vijf pagina's per keer aan en veranderen A4-tjes in slierten met een breedte van 6,5 mm die vervolgens belanden in een bijpassende prullenbak.

Boekhoudfraude van Enron

Papierversnipperaars waren tot enkele jaren geleden enkel te vinden in kantoren. Allerlei vertrouwelijke informatie werd hier onherstelbaar verminkt. De papiervernietiger speelde zelfs een hoofdrol bij de ondergang van Enron. Athur Andersen, de accountant van de Amerikaanse energiehandelaar, had gevoelige documenten in de versnipperaar geduwd toen duidelijk werd de boekhoudfraude aan het licht zou komen.

Voor het geld hoeft u het niet te laten

Wie 15 tot 30 euro neertelt, kan zich nu de trotse eigenaar noemen van een papiervernietiger. Duizenden consumenten hebben dat al gedaan. De winkelketens die de apparaten verkopen, kunnen niet vertellen waar mensen ze voor gebruiken, maar constateren wel tevreden dat ze goed lopen. Reden genoeg om ze regelmatig in het assortiment op te nemen. Ook wij hebben een breed assortiment aan papiervernietigers.

Meer informatie

Bent u van plan om een product van ons aan te schaffen en u weet nog niet goed welke papierversnipperaar voor u het meest geschikt is? Of heeft u wellicht een vraag of opmerking over één van onze producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zullen u vakkundig en deskundig te woord staan. Bovendien zijn ze ook nog eens erg vriendelijk.