Dahle Baseclass DIN P-2 papierversnipperaar 40204
Dahle CleanTec DIN P-2 papierversnipperaar 41206
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 599,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dahle CleanTec DIN P-2 papierversnipperaar 41206

  • Krachtige vernietiger - vernietigt naast papier ook nietjes, paperclips, creditcards en cd's
  • De papiervernietiger biedt basisveiligheid DIN P-2 en beschikt over CleanTec technology
  • De papierversnipperaar kan 19 vellen papier tegelijk versnipperen
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

Krachtige papiervernietiger met CleanTec technology

Deze krachtige papierversnipperaar is geschikt voor kleine bedrijven of voor een afdeling bij een groot bedrijf. Er kunnen maximaal 19 vellen papier tegelijk ingevoerd worden en naast papier vernietigt de Dahle ook nietjes, paperclips, creditcards en cd's. Als extra optie heeft deze papiervernietiger een ingebouwde microfoon en zal stoppen met versnipperen wanneer u 'stop' roept. De opvangbak heeft een capaciteit van 40 liter en is gemakkelijk te legen. De cd's en creditcards worden gescheiden opgevangen - hierdoor kunt u het papier scheiden van het restafval. Het veiligheidsniveau van de Dahle papierversnipperaar is DIN P-2. Wat betekent dat het papier in stroken uit de versnipperaar komt. Wanneer de papierversnipperaar in werking is produceert deze slechts 47 decibel. De papierversnipperaar verplaatsen gaat tevens eenvoudig dankzij de wieltjes aan de onderzijde. De Dahle gaat automatisch in slaapstand na 10 minuten inactiviteit en de versnipperaar schakelt zichzelf compleet uit na 30 minuten. De papiervernietiger wordt geleverd inclusief 10 opvangzakken.

Als extra optie beschikt deze papiervernietiger over de CleanTech technology. De technologie vermindert de uitstoot van fijnstofdeeltjes tot en met 94%. Veel elektronische apparatuur genereert fijnstof, papiervernietigers genereren dit gedurende het vernietigingsproces. Fijnstof valt onder kankerverwekkende en mutagene stoffen. De fijnstofdeeltjes vervuilen de lucht in uw leefklimaat en kunnen leiden tot (of verergeren van) hoofdpijn, vermoeidheid, astma en in het ergste geval tot infectieziekten en verminderde werking van de longen. Het Dahle CleanTec systeem reduceert de uitstoot van fijnstof. Direct boven de snijwalsen worden de fijnstofdeeltjes afgevoerd naar een filter waar 94% wordt opgevangen in een volledig recyclebare speciaalvlies. Zo kunt u genieten van een schoon en veilig leefklimaat.

Wat is DIN?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. Hoe hoger de DIN, hoe veiliger. Deze Dahle papiervernietiger heeft DIN P-2 wat gelijk staat aan ongeveer 36 stroken per A4 vel.

Onderhoud van de papierversnipperaar

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: klein bedrijf
Kleur: wit
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 70.6 x 43 x 34.7 cm
Invoerbreedte: 220 mm
Doorvoercapaciteit: 19 vellen
Type snede: stroken
Formaat snede: 3.9 mm
Snedes per vel: 36
Veiligheid: DIN P-2
Doorvoersnelheid: n.b.
Capaciteit opvangbak: 40 liter
Bedrijfscyclus: n.b.
Afkoelperiode: n.b.
Start/stop functie: automatisch
Vernietigt: papier, cd's, nietjes, creditcards en paperclips
Geluidsniveau: 47 decibel
Speciale eigenschap: CleanTec technology
Gewicht: 12 kilogram
Garantie: 2 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: