Afbeelding van Rexel papierversnipperaar
Rexel Mercury DIN P-6 RDSM750 papiervernietiger
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 1.499,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Rexel Mercury RDSM750 papierversnipperaar

  • DIN P-6 veiligheidsniveau
  • Automatische uitschakeling
  • Continu gebruik
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending en gratis retournering

Papiervernietiger geschikt voor erg gevoelige documenten

De geluidsarme en hypermoderne Mercury RDM750 is zeer geschikt voor kantoorruimtes waar zo’n 10 tot 20 gebruikers zijn. Dit Mercury model van Rexel is ontworpen met de nieuwste technologieën en heeft vele handigheden. Het extreem hoge veiligheidsniveau zorgt ervoor dat het apparaat geschikt is voor de meeste vertrouwelijke documenten. De Mercury RDSM750 kan zeven vellen a4 per keer vernietigen waarna de super microsnippers worden opgevangen in de opvangbak van 50 liter. Het apparaat zal ook niet oververhit raken want deze is continu te gebruiken. De grote uitneembare opvangbak is pas vol nadat er 550 vellen papier zijn vernietigd. Het legen is dan ook nog eens een fluitje van een cent. Als er twee minuten geen gebruik meer is gemaakt van de vernietiger dan schakelt de papierversnipperaar zichzelf automatisch uit. Dit helpt om het energieverbruik laag te houden. Ondanks zijn gewicht van 38 kg is deze toch gemakkelijk te verplaatsen dankzij de zwenkwielen. Ook heeft dit model zelfreinigende messen en een automatisch oliesysteem waardoor het zijn kracht goed behoudt en zichzelf goed onderhoudt.

Wat is DIN?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-6 staat voor 6000 super microsnippers per A4 vel. Deze Rexel Mercury heeft een veiligheidsniveau van DIN P-6 en is geschikt voor de meest vertrouwelijke documenten. Dit apparaat kan 7 vellen tegelijk verwerken. De super microsnippers worden opgevangen in de opvangbak van 50 liter.

Onderhoud van de papierversnipperaar

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: professioneel gebruik
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 80,3 x 61,7 x 48,2 cm
Invoerbreedte: a4 formaat
Doorvoercapaciteit: 7 vellen
Type snede: micro snippers
Formaat snede: n.b.
Snedes per vel: 6000+
Veiligheid: DIN P-6
Doorvoersnelheid: n.b.
Capaciteit opvangbak: 50 liter
Bedrijfscyclus: n.b.
Afkoelperiode: n.b.
Start/stop functie: automatische uitschakeling
Vernietigt: papier
Geluidsniveau: <60 decibel
Speciale eigenschap: DIN P-6 veiligheidsniveau
Gewicht: 38 kg
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 5 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum: 3 werkdagen

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews