Rexel Auto+ DIN P-4 750X papiervernietiger
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 1.789,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Rexel Autofeed Auto+ 750X

  • Handsfree continu papier vernietigen
  • Biedt basis veiligheid DIN P-4
  • 4-cijferig slot
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending en gratis retournering

Vernietig 750 vellen papier in één keer

De Auto+ 750X papiervernietger is de grotere versie van de Auto+ 500X handsfree papiervernietiger van het merk Rexel. Zij hebben de Autofeed productlijn op de markt gebracht om de gebruiker veel tijd te besparen. Onder andere dankzij het automatische oliesysteem is het mogelijk om de papiervernietiger continu te gebruiken. Dit model is met zijn capaciteit van maarliefst 500 vellen a4 papier dan ook perfect voor grote kantoorruimtes. De gebruiker hoeft niet bij de papiervernietiger te blijven staan om er steeds papier in te steken. Gewoon even de klep openen, alle papieren erin leggen en de klep weer sluiten. De Auto+ 750X gaat nu gelijk bezig met versnipperen terwijl u weer verder kan werken. Als niemand de papieren mag zien dan is dat ook geen probleem. Stel na het sluiten van de klep het 4-cijferig pincodeslot in en niemand kan er meer bij. Heeft u maar een paar velletjes papier dan kunt u deze snel in de handmatige invoermond steken. Het systeem heeft met DIN-4 een hoog veiligheidsniveau. Er worden kleine snippers van de vellen gemaakt waardoor belangrijke documenten bijna niet meer te herstellen zijn. Naast papier kan de Auto+ 750X ook nietjes, paperclips, creditcards en cd’s vernietigen. De versnipperaar zal niet vastlopen dankzij de anti-vastloop technologie. De opvangbak heeft een inhoud van 80 liter wat goed is voor 850 vellen papier. Een indicator geeft aan wanneer de opvangbak geleegd moet worden. Het legen hiervan is erg gemakkelijk. Als het werk van de Rexel papiervernietiger erop zit dan zal deze zichzelf automatisch uitschakelen om het energieverbruik laag te houden. Als u aan een kleinere capaciteit genoeg heeft dan kunt u eens naar de Rexel Auto+ 500X kijken.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-4 staat voor zo'n 400 snippers per A4 vel. De Autofeed 750X heeft een veiligheidsniveau van DIN P-4 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is moeilijk te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan twaalf vellen tegelijk handmatig verwerken en 750 vellen automatisch. De snippers worden opgevangen in de opvangbak van 115 liter. Dat staat gelijk aan 1200 vellen papier.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: kantoorkantoor
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 1120 x 680 x 700 mm
Invoerbreedte: a4 formaat
Doorvoercapaciteit: 12/750 vellen
Type snede: kleine snippers
Formaat snede: n.b.
Snedes per vel: 400+
Veiligheid: DIN P-4
Doorvoersnelheid: n.b.
Capaciteit opvangbak: 115 liter
Bedrijfscyclus: n.b.
Afkoelperiode: n.b.
Start/stop functie: n.b.
Vernietigt: papier, creditcards,  nietjes, CD's en paperclips
Geluidsniveau: <60 decibel
Speciale eigenschap: vernietigd automatisch tot 60 vellen
Gewicht: 44.5 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 5 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum: 3 werkdagen

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews