Rexel Auto+ DIN P-4 175X papiervernietiger
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 449,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Rexel Autofeed Auto+ 175X

  • Handsfree papier vernietigen
  • Biedt basis veiligheid DIN P-4
  • Continue Jam Boost-technologie
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending en gratis retournering

Vernietig 175 vellen papier in één keer

De Auto+ 175X is een handsfree papiervernietiger van het merk Rexel. Zij hebben de Autofeed productlijn op de markt gebracht om de gebruiker veel tijd te besparen. Perfect voor op de werkvloer met een capaciteit van maarliefst 175 vellen. De gebruiker hoeft niet bij de papiervernietiger te blijven staan om er steeds papier in te steken. Gewoon even de klep openen, alle papieren erin leggen en de klep weer sluiten. De Auto+ 175X gaat nu gelijk bezig met versnipperen terwijl u weer verder kan werken. Als niemand de papieren mag zien dan kan hier optioneel nog een 4-cijferig pincodeslot opgezet worden. Heeft u maar een paar velletjes papier dan kunt u deze snel in de handmatige invoermond steken. Het systeem heeft met DIN-4 een hoog veiligheidsniveau. Er worden kleine snippers van de vellen gemaakt waardoor belangrijke documenten bijna niet meer te herstellen zijn. Naast papier kan de Auto+ 175X ook nietjes, paperclips, creditcards en cd’s vernietigen. Is de versnipperaar vastgelopen? Geen punt, het intelligente systeem heft de blokkade automatisch op. De opvangbak heeft een inhoud van 32 liter wat goed is voor 320 vellen papier. Een indicator geeft aan wanneer de opvangbak geleegd moet worden. Het legen hiervan is erg gemakkelijk. Als het werk van de Rexel papiervernietiger erop zit dan zal deze zichzelf automatisch uitschakelen om het stroomverbruik laag te houden. Als u aan een kleinere capaciteit genoeg heeft dan kunt u eens naar de Rexel Auto+ 100X kijken.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-4 staat voor zo'n 400 snippers per A4 vel. De Autofeed 175X heeft een veiligheidsniveau van DIN P-4 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is moeilijk te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan zeven vellen tegelijk handmatig verwerken en 175 vellen automatisch. De snippers worden opgevangen in de opvangbak van 32 liter. Dat staat gelijk aan 320 vellen papier.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: persoonlijk / klein kantoor
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 643 x 462 x 587 mm
Invoerbreedte: a4 formaat
Doorvoercapaciteit: 7/175 vellen
Type snede: kleine snippers
Formaat snede: n.b.
Snedes per vel: 400+
Veiligheid: DIN P-4
Doorvoersnelheid: n.b.
Capaciteit opvangbak: 32 liter
Bedrijfscyclus: n.b.
Afkoelperiode: n.b.
Start/stop functie: nee
Vernietigt: papier, creditcards,  nietjes en paperclips
Geluidsniveau: <60 decibel
Speciale eigenschap: vernietigd automatisch tot 175 vellen
Gewicht: 19.5 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 5 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews