Rexel Auto+ 100X papiervernietiger
Reviews | Review toevoegen

Voor 21:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 262,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Rexel Autofeed Auto+ 100X

  • Handsfree papier vernietigen
  • Biedt basis veiligheid DIN P-3
  • Continue Jam Boost-technologie
  • Voor 21:00 uur besteld? Binnen 3 werkdagen in huis
  • Gratis verzending en gratis retournering

Vernietig 100 a4 vellen in 15 seconden

Met de Autofeed vernietiger heeft Rexel een erg innovatief product op de markt gezet. Het versnipperen van papier kost u nu geen kostbare tijd meer. Open de klep, leg de vellen papier in de papiervernietiger en sluit de klep weer. Dan zit uw deel van het werk erop, de Rexel Autofeed 100X doet de rest. In dit model kunt u 100 vellen in één keer laten vernietigen. Ook is het mogelijk om vijf vellen papier handmatig in te voeren, handig als u niet zoveel papier te vernietigen heeft. Naast het vernietigen van papier heeft deze vernietiger ook geen enkele moeite met nietjes, paperclips en creditcards. Ook dit levert aanzienlijke tijdwinst op bij documenten met nietjes en paperclips. Als het werk van de Rexel papiervernietiger erop zit dan zal deze zichzelf automatisch uitschakelen om het stroomverbruik laag te houden. De doorzichtige en uitneembare opvangbak heeft een capaciteit van 26 liter, en is goed voor 250 vellen papier. Als de opvangbak vol is dan kan deze gemakkelijk uitgeschoven worden en daarna geleegd. De Autofeed 100X is erg geschikt voor gebruik op kleine kantoren door zijn invoer van maar liefst 100 a4 vellen en toch compacte formaat.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-3 staat voor zo'n 250 snippers per A4 vel. De Autofeed 100X heeft een veiligheidsniveau van DIN P-3 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is moeilijk te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan vijf vellen tegelijk handmatig verwerken en 100 vellen automatisch. De snippers worden opgevangen in de opvangbak van 26 liter. Dat staat gelijk aan 250 vellen papier.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: persoonlijk / klein kantoor
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 495 x 365 x 500 mm
Invoerbreedte: a4 formaat
Doorvoercapaciteit: 6/100 vellen
Type snede: snippers
Formaat snede: n.b.
Snedes per vel: 250+
Veiligheid: DIN P-3
Doorvoersnelheid: n.b.
Capaciteit opvangbak: 26 liter
Bedrijfscyclus: n.b.
Afkoelperiode: n.b.
Start/stop functie: n.b.
Vernietigt: papier, creditcards,  nietjes en paperclips
Geluidsniveau: <60 decibel
Speciale eigenschap: vernietigd automatisch tot 100 vellen
Gewicht: 12 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 5 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad bij leverancier
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum: 3 werkdagen

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews