Fellowes microshred DIN P-5 99Ms papierversnipperaar
Fellowes microshred DIN P-5 99Ms papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 411,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Fellowes microshred 99Ms papierversnipperaar

  • De microshred 450M vernietigt tot wel 14 vellen tegelijkertijd
  • Silentshred technologie minimaliseert het geluidsoverlast op de gedeelde werkplek
  • De papierversnipperaar is energiezuinig dankzij de slaapmodus
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

De perfecte papierversnipperaar voor intensief gebruik

De Microshred 99Ms papierversnipperaar is met name geschikt voor intensief gebruik. De papierversnipperaar vernietigt tot wel 14 vellen tegelijkertijd in meer dan 2000 snippers. Als u met name vertrouwelijke documenten wilt vernietigen dan is deze papierversnipperaar een echte aanrader. De papierversnipperaar heeft een opvangbak van 34 liter en dankzij de wieltjes die onderop het apparaat kunt u de papierversnipperaar gemaakelijk verplaatsen. Dankzij de SafeSense technologie stopt de machine automatisch wanneer handen in aanraking komen met de invoeropening. Door de SlientShred technologie maakt de papierversnipperaar weinig geluidsoverlast, deze papierversnipperaar is daarom ook met name geschikt voor kantoren met een gedeelde werkplek. Tevens beschikt het apparaat over een slaapmodus, waardoor het apparaat na 2 minuten van inactiviteit zichzelf uitschakelt. De papierversnipperaar heeft een bedrijfscyclus van 20 minuten en kan naast papier ook nietjes en creditcards vernietigen. U hoeft de nietjes niet te verwijderen van uw papieren tijdens het versnipperen.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-5 staat voor maarliefst 2000+ snippers per A4 vel. Deze microshred  46Ms heeft een veiligheidsniveau van DIN P-5 en is zeer geschikt voor erg gevoelige documenten. Dit apparaat kan 9 vellen tegelijk verwerken. De snippers worden opgevangen in de compacte opvangbak van 34 liter.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over het merk Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: kantoor
Kleur: zwart/zilver
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 63.98 x 29.05 x 43.97
Invoerbreedte: standaard
Doorvoercapaciteit: 14 vellen
Type snede: microsnippers
Formaat snede: 2 x 14 mm
Snedes per vel: 2000+
Veiligheid: DIN P-5
Doorvoersnelheid: 3,35 m/min
Capaciteit opvangbak: 34 liter
Bedrijfscyclus: 20 minuten
Afkoelperiode: 30 minuten
Start/stop functie: nee
Vernietigt: papier, nietjes, creditcard
Geluidsniveau: 56 decibel
Speciale eigenschap: safesense technologie
Gewicht: 18,82 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 5 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: