Fellowes microshred DIN P-5 P-450M papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 229,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Fellowes microshred 450M papierversnipperaar

  • De microshred 450M vernietigt tot wel 9 vellen tegelijkertijd
  • Silentshred technologie minimaliseert het geluidsoverlast op de gedeelde werkplek
  • Vernietigt ook nietjes, creditcards, dvd's en cd's
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

De stille kracht op de werkvloer

De Microshred 450M is een perfecte papierversnipperaar voor op het kantoor. De papierversnipperaar heeft een invoerbreedte van 220 mm en kan tot wel 9 vellen tegelijkertijd vernietigen in microsnippers van 2 x 12 mm. Dankzij de Silentshred technologie heeft u geen last van geluidsoverlast op de werkvloer, daarom is deze papierversnipperaar ook met name geschikt voor kantoren met gedeelde werkplekken. De papierversnipperaar kan maarliefst 10 minuten non stop gebruikt worden voordat het apparaat afgekoeld moet worden. Dankzij een opvangbak van 22 liter kunt u aardig wat papier vernietigen, doordat er wieltjes onder de papierversnipperaar zitten kunt u het apparaat ook gemakkelijk verplaatsen. Naast papier kan de papierversnipperaar ook nietjes, creditcards, cd’s en dvd’s vernietigen. U hoeft de nietjes en paperclips niet te verwijderen van uw papieren tijdens het versnipperen.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-5 staat voor maarliefst 2599 snippers per A4 vel. Deze microshred  450M heeft een veiligheidsniveau van DIN P-5 en is zeer geschikt voor erg gevoelige documenten. Dit apparaat kan 9 vellen tegelijk verwerken. De snippers worden opgevangen in de compacte opvangbak van 22 liter.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over het merk Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

Specificaties

 
Type versnipperaar: persoonlijk, kantoor
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 56.52 x 35.08 x 26.04
Invoerbreedte: 220 mm
Doorvoercapaciteit: 9 vellen
Type snede: microsnippers
Formaat snede: 2 x 12 mm
Snedes per vel: 2599
Veiligheid: DIN P-5
Doorvoersnelheid: 2,1 m/min
Capaciteit opvangbak: 22 liter
Bedrijfscyclus: 10 minuten
Afkoelperiode: 30 minuten
Start/stop functie: nee
Vernietigt: papier, nietjes, creditcard, cd's en dvd's
Geluidsniveau: 59 decibel
Speciale eigenschap: silentShred
Gewicht: 11,70 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 5 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: