Fellowes Powershred DIN P-4 Shredmate papierversnipperaar
Fellowes Powershred DIN P-4 Shredmate papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 54,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Fellowes Powershred DIN P-4 Shredmate papierversnipperaar

  • De Powershred Shredmate vernietigt tot wel 4 vellen tegelijkertijd
  • Beschikt over een veiligheidsschakelaar
  • De papiervernietiger vernietigt naast papier ook creditcards en nietjes
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

De ideale papierversnipperaar voor thuis

De Fellowes Powershred DIN P-4 Shredmate papierversnipperaar is ideaal voor thuisgebruik of voor op een klein kantoor. De papierversnipperaar heeft een invoerbreedte van 115 mm en is daarmee geschikt voor post, bonnen en gevouwen vellen papier. Het apparaat kan tot 4 vellen papier tegelijk versnipperen. Tevens vernietigt de papierversnipperaar ook creditcards en nietjes - dus deze hoeft u niet uit uw papier te halen. Dankzij de veiligheidsschakelaar schakelt de machine onmiddellijk uit wanneer de kop verwijderd wordt. De opvangbak is gemaakt van gaas een heeft een inhoud van 4,5 liter. De papierversnipperaar heeft een bedrijfscyclus van 2 minuten, daarna dient het apparaat af te koelen. De papierversnipperaar is vrij ligt en compact en kan ideaal geplaatst worden onder een bureau.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-4 staat voor gemiddeld 421 snippers per A4 vel van 4 x 23 mm. De Powershred papiervernietiger heeft een veiligheidsniveau van DIN P-4 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is niet te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan tot 4 vellen tegelijk verwerken in snippers van 4 x 23 mm. De snippers worden opgevangen in de opvangbak van 4.5 liter. De opvangbak is uitgerust met een transparant venster dat toont wanneer de bak vol is.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over het merk Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: persoonlijk
Kleur: zilver
Materiaal: plastic
Afmetingen (h x b x d): 22.86 x 19.05 x 14.61
Invoerbreedte: 115 mm
Doorvoercapaciteit: 4 vellen
Type snede: snippers
Formaat snede: 4 x 23 mm
Snedes per vel: 421
Veiligheid: DIN P-4
Doorvoersnelheid: 4 m/min
Capaciteit opvangbak: 4.5 liter
Bedrijfscyclus: 2 minuten
Afkoelperiode: 30 minuten
Start/stop functie: ja
Vernietigt: papier, nietjes en creditcards
Geluidsniveau: 70 decibel
Speciale eigenschap: kleine invoer
Gewicht: 2.67 kilogram
Garantie machine: 1 jaar
Garantie messen: 1 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: