Fellowes Powershred DIN P-3 M-8C papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 74,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Fellowes Powershred M-8C papierversnipperaar

  • Safety Lock functie
  • Stijlvol uiterlijk
  • Vernietigt creditcards, nietjes en paperclips
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

Geschikt voor privégebruik

Deze elegante papierversnipperaar is gemaakt voor het matig persoonlijk gebruik. Het apparaat is zeer geschikt voor het thuisgebruik dankzij het Safety Lock systeem. Hiermee kunt u het apparaat bij het uitschakelen blokkeren wat het per ongeluk inschakelen voorkomt. Deze functie zorgt voor extra bescherming als u kleine kinderen of huisdieren hebt rondlopen. Het apparaat schakelt zichzelf uit als de kop wordt verwijderd om de opvangbak te legen. De papiervernietiger werkt non-stop tot 5 minuten, dit maakt het apparaat erg geschikt voor het vernietigen van rekeningen, brieven of bankafschriften.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-3 staat voor gemiddeld 320 snippers per A4 vel van 4 x 50 mm. De Powershred M-8C heeft een veiligheidsniveau van DIN P-3 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is amper te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan tot 8 vellen tegelijk verwerken in 312 snippers van 4 x 50mm. De snippers worden opgevangen in de grote opvangbak van 15 liter. De opvangbak is uitgerust met een transparant venster dat toont wanneer de bak vol is.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: persoonlijk
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 378 x 310 x 244 mm
Invoerbreedte: 230 mm
Doorvoercapaciteit: 8 vellen
Type snede: snippers
Formaat snede: 4 x 50 mm
Snedes per vel: 320
Veiligheid: DIN P-3
Doorvoersnelheid: 4.3 m/min
Capaciteit opvangbak: 15 liter
Bedrijfscyclus: 5 minuten
Afkoelperiode: 30 minuten
Start/stop functie: ja
Vernietigt: papier, nietjes, creditcards en paperclips
Geluidsniveau: 70 decibel
Speciale eigenschap: opvangbak-indicator
Gewicht: 4,58 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 3 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: