Fellowes Powershred DIN P-4 75Cs papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 209,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Fellowes Powershred 75Cs papierversnipperaar

  • Safe Sense
  • Aparte CD opening
  • Snippers voor extra veiligheid
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

Voor kleine kantoren of privégebruik

Deze premium papiervernietiger van Fellowes doet waar hij voor gemaakt is. De krachtige motor vernietigt non-stop tot 12 minuten, wat ideaal is voor middelgrote tot zware taken thuis of op een klein kantoor. Als extra veiligheidsfunctie heeft dit apparaat de Safe Sense functie. Deze veilige versnipperaar verwerkt ook nietjes, paperclips, creditcards en CD’s. Deze worden allemaal opgevangen in de extra grote opvangbak van maar liefst 27 liter. De opvangbak is uitneembaar en is uitgerust met een transparant venster dat toont wanneer de bak geleegd moet worden. Met de selector kunt u de dikte van de stapel papier meten voordat u deze invoert, dit voorkomt papieropstoppingen. Naast de brede invoeropening van 230 mm is er een aparte opening speciaal voor de CD’s.

Safe Sense

Het Safe Sense systeem zorgt ervoor dat het vernietigen onmiddellijk stopt wanneer er handen (of bijv. tongen van huisdieren) in aanraking komen met de invoeropening. Deze functie blijft zelfs actief als de machine niet in gebruik is, voor extra gemoedsrust.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-4 staat voor gemiddeld 421 snippers per A4 vel van 4 x 38mm. De 75Cs heeft een veiligheidsniveau van DIN P-4 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is niet te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan tot 12 vellen tegelijk verwerken in 410 snippers van 4 x 38mm.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over het merk Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: persoonlijk
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 440 x 346 x 252 mm
Invoerbreedte: 230 mm
Doorvoercapaciteit: 12 vellen
Type snede: snippers
Formaat snede: 4 x 38 mm
Snedes per vel: 410
Veiligheid: DIN P-4
Doorvoersnelheid: 3,3 m/min
Capaciteit opvangbak: 17 liter
Bedrijfscyclus: 10 - 12 minuten
Afkoelperiode: 20 minuten
Start/stop functie: ja
Vernietigt: papier, nietjes, creditcards en CD's
Geluidsniveau: 60 decibel
Speciale eigenschap: aparte CD ingang
Gewicht: 12,46 kg
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 5 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum: 1 werkdag

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: