Fellowes Powershred DIN P-3 60Cs papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 109,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Fellowes Powershred 60Cs papierversnipperaar

  • Safe Sense technologie
  • Afneembare kop
  • Doorvoercapaciteit selector
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Geschikt voor thuisgebruik

De Fellowes Powershred 60Cs, een betrouwbare papierversnipperaar met extra veiligheidskenmerken. Dit apparaat is uitgerust met het SafeSense systeem en een ingebouwde selector. De selector meet het papier wanneer dit wordt aangeboden. Is het volume te groot dan begint de machine niet. Dit voorkomt papieropstoppingen. Zit het papier op een of andere manier vast? Geen probleem, het apparaat gaat makkelijk in de achteruitstand. Deze machine is tevens geschikt voor het vernietigen van creditcards, paperclips en nietjes. Het apparaat werkt bovendien non-stop tot 6 minuten. De kop kan makkelijk afgenomen worden, dit maakt het legen van de afvalbak een stuk gemakkelijker. De opvangbak is uitgerust met een transparant venster dat toont wanneer de bak vol is.

SafeSense

Het SafeSense systeem zorgt ervoor dat het vernietigen onmiddellijk stopt wanneer er handen (of bijv. tongen van huisdieren) in aanraking komen met de invoeropening. Deze functie blijft zelfs actief als de machine niet in gebruik is, voor extra gemoedsrust.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-3 staat voor gemiddeld 320 snippers per A4 vel van 4 x 50mm. De Powershred 60Cs heeft een veiligheidsniveau van DIN P-3 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is amper te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan tot 10 vellen tegelijk verwerken in 312 snippers van 4 x 50mm. De snippers worden opgevangen in de extra grote opvangbak van 22 liter.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over het merk Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: persoonlijk
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 407 x 233 x 371 mm
Invoerbreedte: 230 mm
Doorvoercapaciteit: 10 vellen
Type snede: snippers
Formaat snede: 4 x 50 mm
Snedes per vel: 312
Veiligheid: DIN P-3
Doorvoersnelheid: 4 m/min
Capaciteit opvangbak: 22 liter
Bedrijfscyclus: 6 minuten
Afkoelperiode: 22 minuten
Start/stop functie: ja
Vernietigt: papier, nietjes, creditcards en paperclips
Geluidsniveau: 70 decibel
Speciale eigenschap: opvangbak 22 l, Safe Sense
Gewicht: 5,8 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 5 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum: 1 werkdag

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

Relevante producten