Fellowes Powershred DIN P-2 485i papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 1.999,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Fellowes Powershred 485i papierversnipperaar

  • Save Sense functie
  • 100% Jam Proof
  • Continue bedrijfscyclus
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

Professionele papiervernietiger

De Powershred 485i is een professionele papiervernietiger, welke speciaal is ontwikkeld voor het professionele gebruik in grote kantoren. Ideaal voor plaatsing in bijvoorbeeld kopieerruimtes, zodat de mogelijkheid tot het versnipperen voor het hele bedrijf op de beste manier wordt aangeboden. De machine versnippert A4 papier in 36 stroken van 5,8 mm en vernietigt bovendien ook nietjes, paperclips, creditcards en CD’s. De krachtige motor biedt een continue bedrijfscyclus. Dit betekent dat de machine op elk gewenst moment gebruikt kan worden, ongeacht het aantal mensen dat u is voorgegaan. Dit apparaat is dus perfect voor het vernietigen van grote volumes. De machine is uitgerust met de 100% Jam Proof, Save Sense en Energy Savings systemen. De machine kan volledige rapporten (tot 40 vellen) versnipperen per keer. De extra grote invoeropening van 405 mm zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat het vernietigen snel en productief gebeurd. U hoeft de grote opvangbak niet regelmatig te legen dankzij de inhoud van maar liefst 142 liter.

100% JAM Proof en Energy Savings System

Energy Savings systeem reduceert energieverbruik tot 70% tijdens het vernietigen. De machine verbruikt alleen de energie dat het nodig heeft om het aangeboden papier te versnipperen, en niet meer! Bovendien schakelt het systeem de machine uit na een periode van inactiviteit. Het 100% Jam Proof systeem zorgt er voor dat de vernietiger nooit vastloopt. De gevoelige sensor in de invoeropening meet de dikte van het ingevoerde papier en geeft u direct feedback. Als er té veel papier wordt aangeboden pauzeert het apparaat automatisch. Wanneer het papier scheef of dubbelgevouwen wordt ingevoerd pauzeert de machine ook automatisch, waarna het krachtig doorwerkt.

Safe Sense

Het Safe Sense systeem zorgt ervoor dat het vernietigen onmiddellijk stopt wanneer er handen (of bijv. tongen van huisdieren) in aanraking komen met de invoeropening. Deze functie blijft zelfs actief als de machine niet in gebruik is, voor extra gemoedsrust.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-2 staat voor gemiddeld 36 stroken per A4 vel van 5,88mm. De 485i heeft een veiligheidsniveau van DIN P-2 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het biedt basis document bescherming. Dit apparaat kan tot 40 vellen tegelijk verwerken in 36 stroken van 5,8mm.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over het merk Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: heavy duty
Kleur: zwart
Materiaal: metaal
Afmetingen (h x b x d): 953 x 636 x 509 mm
Invoerbreedte: 405 mm
Doorvoercapaciteit: 40 vellen
Type snede: stroken
Formaat snede: 5,8 mm
Snedes per vel: 36
Veiligheid: DIN P-2
Doorvoersnelheid: 4 m/min
Capaciteit opvangbak: 142 liter
Bedrijfscyclus: continu
Afkoelperiode: geen
Start/stop functie: ja
Vernietigt: papier, nietjes, creditcards en CD's
Geluidsniveau: 75 decibel
Speciale eigenschap: extra lange papiervernietiger
Gewicht: 73,5 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 20 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum: 3 werkdagen

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

5% Korting

Op de accessoires

€ 2.014,80

€ 2.014,06

Bestellen