Fellowes Powershred DIN P-4 425Ci papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 1.799,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Fellowes Powershred 425Ci papierversnipperaar

  • Auto oil functie
  • 100% Jam Proof
  • Continue bedrijfscyclus
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

Professionele papiervernietiger

De Powershred 425Ci is een professionele papiervernietiger welke speciaal is ontwikkeld voor het professionele gebruik in grote kantoren. Ideaal voor het plaatsen in bijvoorbeeld kopieerruimtes, zodat de mogelijkheid tot het versnipperen voor het hele bedrijf op de beste manier wordt aangeboden. De machine versnippert A4 papier in 520 snippers en vernietigt bovendien ook nietjes, paperclips, creditcards en CD’s. De krachtige motor biedt een continue bedrijfscyclus. Dit betekent dat de machine op elk gewenst moment gebruikt kan worden, ongeacht het aantal mensen dat u is voorgegaan. Dit apparaat is dus perfect voor het vernietigen van grote volumes. De machine is uitgerust met de 100% Jam Proof, Save Sense, Energy Savings en Auto oil systemen. De machine kan volledige rapporten (tot 30 vellen) versnipperen per keer. De extra grote invoeropening van 305mm zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat het vernietigen snel en productief gebeurd. De opvangbak heeft een inhoud van maar liefst 121 liter.

100% JAM Proof en Energy Savings System

Energy Savings systeem reduceert energieverbruik tot 70% tijdens het vernietigen. De machine verbruikt alleen de energie dat het nodig heeft om het aangeboden papier te versnipperen, en niet meer! Bovendien schakelt het systeem de machine uit na een periode van inactiviteit. Het 100% Jam Proof systeem zorgt er voor dat de vernietiger nooit vastloopt. De gevoelige sensor in de invoeropening meet de dikte van het ingevoerde papier en geeft u direct feedback. Als er té veel papier wordt aangeboden pauzeert het apparaat automatisch. Wanneer het papier scheef of dubbelgevouwen wordt ingevoerd pauzeert de machine ook automatisch, waarna het krachtig doorwerkt.

Safe Sense en Auto oil

Het Safe Sense systeem zorgt ervoor dat het vernietigen onmiddellijk stopt wanneer er handen (of bijv. tongen van huisdieren) in aanraking komen met de invoeropening. Deze functie blijft zelfs actief als de machine niet in gebruik is, voor extra gemoedsrust. Deze machine heeft ook de Auto oil functie. Het Auto-Oil mechanisme zorgt ervoor dat de snijmessen automatisch voorzien worden van olie voor optimale prestaties en een verlengde levensduur van de machine.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P- 4 staat voor gemiddeld 421 snippers per A4 vel van 4 x 38mm. De 425Ci heeft een veiligheidsniveau van DIN P-4 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is niet te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan tot 30 vellen tegelijk verwerken in 520 snippers van 4 x 30mm.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over het merk Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: heavy duty
Kleur: zwart
Materiaal: metaal
Afmetingen (h x b x d): 955 x 558 x 508 mm
Invoerbreedte: 305 mm
Doorvoercapaciteit: 30 vellen
Type snede: snippers
Formaat snede: 4 x 38 mm
Snedes per vel: 520
Veiligheid: DIN P-4
Doorvoersnelheid: 4 m/min
Capaciteit opvangbak: 121 liter
Bedrijfscyclus: continu
Afkoelperiode: geen
Start/stop functie: ja
Vernietigt: papier, nietjes, creditcards en CD's
Geluidsniveau: 70 decibel
Speciale eigenschap: heavy duty papiervernietiger
Gewicht: 67 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 20 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum: 3 werkdagen

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

5% Korting

Op de accessoires

€ 1.814,80

€ 1.814,06

Bestellen