Fellowes Powershred DIN P-4 325Ci papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 849,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Fellowes Powershred 325Ci papierversnipperaar

  • Silent Shred functie
  • 100% Jam Proof
  • Safe Sense functie
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

Geschikt voor meer dan 10 gebruikers

De Powershred 325Ci is een betrouwbare papiervernietiger met verschillende innovatieve kenmerken. De continue bedrijfscyclus zorgt ervoor dat u de machine op elk moment van de dag kunt gebruiken. Dit maakt het apparaat zeer geschikt voor 10+ gebruikers. Het Silent Shred systeem minimaliseert geluidsoverlast. Hierdoor is de 325Ci perfect voor het vernietigen van grote volumes in een drukke werkomgeving. De machine versnippert tot 24 vellen tegelijkertijd, dit bespaart u waardevolle tijd bij grote stapels papier. Bent u de nietjes vergeten? Geen probleem, de machine verwerkt niet alleen papier maar ook nietjes, paperclips, creditcards en CD’s. Dit alles wordt opgevangen in de extra grote opvangbak van 83 liter.

Safe Sense en Silent Shred

De Silent Shred functie biedt ultra stille prestaties. Deze functie minimaliseert geluidsoverlast tijdens het vernietigen zodat het anderen niet stoort, perfect voor de gedeelde werkplek. Het Safe Sense systeem zorgt ervoor dat het vernietigen onmiddellijk stopt wanneer er handen (of bijv. tongen van huisdieren) in aanraking komen met de invoeropening. Deze functie blijft zelfs actief als de machine niet in gebruik is, voor extra gemoedsrust.

100% JAM Proof en Energy Savings System

Het Energy Savings System bespaart energie tijdens het gebruik. De machine verbruikt alleen de energie dat het nodig heeft om het aangeboden papier te versnipperen, en niet meer! Bovendien schakelt het systeem de machine uit na een periode van inactiviteit. Het 100% Jam Proof systeem zorgt er voor dat de vernietiger nooit vastloopt. De gevoelige sensor in de invoeropening meet de dikte van het ingevoerde papier en geeft u direct feedback. Als er té veel papier wordt aangeboden pauzeert het apparaat automatisch. Wanneer het papier scheef of dubbelgevouwen wordt ingevoerd pauzeert de machine ook automatisch, waarna het krachtig doorwerkt.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P- 4 staat voor gemiddeld 421 snippers per A4 vel van 4 x 38mm. De 325Ci heeft een veiligheidsniveau van DIN P-4 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is niet te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan tot 24 vellen tegelijk verwerken in 410 snippers van 4 x 38mm.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over het merk Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: middelgroot kantoor
Kleur: zwart
Materiaal: metaal
Afmetingen (h x b x d): 880 x 510 x 460 mm
Invoerbreedte: 240 mm
Doorvoercapaciteit: 24 vellen
Type snede: snippers
Formaat snede: 4 x 38 mm
Snedes per vel: 410
Veiligheid: DIN P-4
Doorvoersnelheid: 5 m/min
Capaciteit opvangbak: 83 liter
Bedrijfscyclus: continu
Afkoelperiode: geen
Start/stop functie: ja
Vernietigt: papier, nietjes, creditcards en CD's
Geluidsniveau: 60 decibel
Speciale eigenschap: professionele papiervernietiger
Gewicht: 40 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 20 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum: 3 werkdagen

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: