Fellowes Powershred DIN P-4 225Ci papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 599,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Fellowes Powershred 225Ci papierversnipperaar

  • Silent Shred functie
  • 100% Jam Proof
  • Safe Sense functie
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

Geschikt voor middelgroot kantoor

De Powershred 225Ci is een professionele strokenmachine, ideaal voor 5 gebruikers op een middelgroot kantoor. Deze krachtige snijmessen zijn ontwikkeld voor het dagelijks vernietigen van grote volumes en zijn tevens geschikt voor het vernietigen van nietjes, paperclips, creditcards en CD’s. Het apparaat vernietigd 20 vellen papier per keer. De machine is altijd klaar voor gebruik en heeft een continue bedrijfscyclus, dit betekend dat het niet hoeft af te koelen. Deze machine is bovendien voorzien van de 100% Jam Proof, Safe Sense, Silent Shred en Energy Savings systemen. De 225Ci beschikt over een brede invoeropening van 240 mm en een aparte invoer voor het vernietigen van CD’s. Doordat de extra grote opvangbak van 60 liter uitneembaar is, is deze gemakkelijk te legen.

Safe Sense en Silent Shred

De Silent Shred functie biedt ultra stille prestaties. Deze functie minimaliseert geluidsoverlast tijdens het vernietigen zodat het anderen niet stoort, perfect voor de gedeelde werkplek. Het Safe Sense systeem zorgt ervoor dat het vernietigen onmiddellijk stopt wanneer er handen (of bijv. tongen van huisdieren) in aanraking komen met de invoeropening. Deze functie blijft zelfs actief als de machine niet in gebruik is, voor extra gemoedsrust.

100% JAM Proof en Energy Savings System

Het Energy Savings System bespaart energie tijdens het gebruik. De machine verbruikt alleen de energie dat het nodig heeft om het aangeboden papier te versnipperen, en niet meer! Bovendien schakelt het systeem de machine uit na een periode van inactiviteit. Het 100% Jam Proof systeem zorgt er voor dat de vernietiger nooit vastloopt. De gevoelige sensor in de invoeropening meet de dikte van het ingevoerde papier en geeft u direct feedback. Als er té veel papier wordt aangeboden pauzeert het apparaat automatisch. Wanneer het papier scheef of dubbelgevouwen wordt ingevoerd pauzeert de machine ook automatisch, waarna het krachtig doorwerkt.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P- 4 staat voor gemiddeld 421 snippers per A4 vel van 4 x 38mm. De 225Ci heeft een veiligheidsniveau van DIN P-4 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is niet te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan tot 20 vellen tegelijk verwerken in 410 snippers van 4 x 38mm.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: middelgroot kantoor
Kleur: zwart
Materiaal: metaal
Afmetingen (h x b x d): 785 x 454 x 435 mm
Invoerbreedte: 240 mm
Doorvoercapaciteit: 20 vellen
Type snede: snippers
Formaat snede: 4 x 38 mm
Snedes per vel: 410
Veiligheid: DIN P-4
Doorvoersnelheid: 4,8 m/min
Capaciteit opvangbak: 60 liter
Bedrijfscyclus: continu
Afkoelperiode: geen
Start/stop functie: ja
Vernietigt: papier, nietjes, creditcards en CD's
Geluidsniveau: 65 decibel
Speciale eigenschap: professionele papiervernietiger
Gewicht: 37,6 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 20 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: