Fellowes Microshred DIN P-5 225Mi papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 799,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Fellowes Microshred 225Mi papierversnipperaar

  • Microshred
  • 100% JAM Proof
  • Silentshred voor minimaal geluid
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

Geschikt voor minimaal 5 gebruikers

De Microshred 225Mi papiervernietiger biedt superieure bescherming dankzij de geavanceerde anti-vastloop techniek en veiligheids- en energiebesparende eigenschappen. Het apparaat is geschikt voor de professionele kantooromgeving met 5+ gebruikers. Deze robuuste machine vernietigt niet alleen papier, het vernietigt ook nietjes, paperclips, creditcards en CD’s. Er is een aparte CD invoer voor afvalscheiding en recycling. De krachtige motor maakt het mogelijk dat u continu kunt vernietigen zonder afkoelperiode. De microshred snippers nemen minder ruimte in zodat u de extra grote opvangbak van 60 liter minder vaak hoeft te legen.

Safe Sense en Silent Shred

De Silent Shred functie biedt ultra stille prestaties wat het gebruik van deze machine op het kantoor ideaal maakt. Het Safe Sense systeem zorgt ervoor dat het vernietigen onmiddellijk stopt wanneer er handen (of bijv. tongen van huisdieren) in aanraking komen met de invoeropening. Deze functie blijft zelfs actief als de machine niet in gebruik is, voor extra gemoedsrust.

100% JAM Proof en Energy Savings System

Energy Savings systeem reduceert energieverbruik tot 70% tijdens het vernietigen. De machine verbruikt alleen de energie dat het nodig heeft om het aangeboden papier te versnipperen, en niet meer! Bovendien schakelt het systeem de machine uit na een periode van inactiviteit. Het JAM Proof systeem zorgt er voor dat de vernietiger nooit vastloopt. De gevoelige sensor in de invoeropening meet de dikte van het ingevoerde papier en geeft u direct feedback. Als er té veel papier wordt aangeboden pauzeert het apparaat automatisch. Wanneer het papier scheef of dubbelgevouwen wordt ingevoerd pauzeert de machine ook automatisch, waarna het apparaat krachtig doorwerkt.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-5 staat voor gemiddeld 2000 snippers per A4 vel van 2 x 15mm. De Microshred 225Mi heeft een veiligheidsniveau van DIN P-5. Het biedt superieure bescherming voor zeer vertrouwelijke informatie en is vrijwel onmogelijk te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan tot 14 vellen tegelijk verwerken in 2228 snippers van 2 x 12mm.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over het merk Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: microshred
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 785 x 454 x 435 mm
Invoerbreedte: 240 mm
Doorvoercapaciteit: 14 vellen
Type snede: microshred
Formaat snede: 2 x 12 mm
Snedes per vel: 2228
Veiligheid: DIN P-5
Doorvoersnelheid: 5 m/min
Capaciteit opvangbak: 60 liter
Bedrijfscyclus: continu
Afkoelperiode: niet
Start/stop functie: ja
Vernietigt: papier, nietjes, creditcards en CD's
Geluidsniveau: 54 decibel
Speciale eigenschap: extra luxe papierversnipperaar
Gewicht: 37,7 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 7 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum: 3 werkdagen

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: