Fellowes DIN P-4 Automax 500CL papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 1.045,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Fellowes Automax 500CL papierversnipperaar

  • De Automax 500CL vernietigt tot wel 500 vellen tegelijkertijd
  • Silentshred technologie minimaliseert het geluidsoverlast op de gedeelde werkplek
  • Beschikt over een uitneembare opvangbak van 75 liter
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

De alleskunner

De Automax 500CL is een echte krachtpatser. De papierversnipperaar vernietigt tot wel 500 vellen tegelijkertijd in snippers van 4 x 38 mm. De 500 vellen worden automatisch in een tijdsbestek van 20 minuten vernietigt, u hoeft alleen het papier in de papierversnipperaar te leggenen de machine doet de rest. Ook is het mogelijk om een tijdsinstelling van 30, 60, en 90 minuten om het vernietigen uit te stellen tot zelfs naar het einde van de werkdag.  Dankzij het JamGuard systeem voorkomt het onderbeken van de papiervernietiger voor een vastloopvrije operatie. Door het SmartLock systeem vergrendeld de papierversnipperaar zodat er niet per ongeluk documenten verloren gaan. Dankzij de slaapmodus is het apparaat ook energiezuinig, de machine schakelt zichzelf uit naar 2 minuten van inactiviteit.
 
De papierversnipperaar heeft een uitneembare opvangbare opvangbak van 75 liter. Naast papier vernietigt het apparaat ook nietjes, paperclips, creditcards, cd’s en dvd’s. U hoeft de nietjes en paperclips niet te verwijderen van uw papieren tijdens het versnipperen. De papierversnipperaar heeft geen limiet in de bedrijfscyclus, waardoor u het apparaat continu kunt blijven gebruiken. Tevens beschikt de papierversnipperaar over de SilentShred technologie, hierdoor maakt de papierversnipperaar weinig geluidsoverlast. Deze papierversnipperaar is dan ook met name geschikt voor kantoren.  Door de rolwieltjes kunt u het apparaat makkelijk verplaatsen.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-4 staat voor gemiddeld 446 snippers per A4 vel van 4 x 38 mm. De Automax 500CL heeft een veiligheidsniveau van DIN P-4 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is amper te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan tot 500 vellen tegelijk verwerken in 446 snippers van 4 x 38 mm. De snippers worden opgevangen in de opvangbak van 75 liter.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over het merk Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

  din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: kantoor
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 96.04 x 40.32 x 68.74
Invoerbreedte: 230 mm
Doorvoercapaciteit: 500 vellen
Type snede: snippers
Formaat snede: 4 x 38 mm
Snedes per vel: 446
Veiligheid: DIN P-4
Doorvoersnelheid: 2 m/min
Capaciteit opvangbak: 75 liter
Bedrijfscyclus: continu
Afkoelperiode: 0 minuten
Start/stop functie: nee
Vernietigt: papier, nietjes, paperclips, creditcards, cd's, dvd's en reclame
Geluidsniveau: 56 decibel
Speciale eigenschap: smartlock systeem
Gewicht: 46,72 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 20 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

5% Korting

Op de accessoires

€ 1.060,80

€ 1.060,06

Bestellen