Fellowes DIN P-4 Automax 200C papierversnipperaar
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 438,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Fellowes Automax 200C papierversnipperaar

  • De Automax 200C vernietigt tot wel 200 vellen tegelijkertijd
  • Silentshred technologie minimaliseert het geluidsoverlast op de gedeelde werkplek
  • Krachtige, automatische vernietiger dankzij de AccuFeed technologie
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

Vernietig tot wel 200 vellen tegelijkertijd

De Automax 200C papierversnipperaar kan wel tot 200 vellen tegelijkertijd vernietigen in de automatische modus en 10 vellen wanneer u dit handmatig doet. De papierversnipperaar heeft een invoerbreedte van 230 mm en vernietigt het papier in snippers van 4 x 38 mm. De machine stopt en draait automatisch achteruit wanneer deze dreigt vast te lopen. Dankzij de slaapmodus is het apparaat ook energiezuinig, na 2 minuten van inactiviteit schakelt het apparaat zichzelf uit. Door de SlientShred technologie veroorzaakt de papierversnipperaar weinig geluidsoverlast, deze papierversnipperaar is daarom ook met name geschikt voor kantoren met een gedeelde werkplek. Tevens heeft de papierversnipperaar een uitneembare opvangbak van 32 liter en vernietigt naast papier ook nietjes, paperclips, creditcards, cd’s, dvd’s, en reclame. U hoeft de nietjes en paperclips niet te verwijderen van uw papieren tijdens het versnipperen. de papierversnipperaar heeft een bedrijfscyclus van 12 minuten. Tevens kan het apparaat makkelijk verplaatst worden dankzij de wieltjes die onderop het apparaat zitten.

Wat is DIN precies?

Het veiligheidsniveau van papierversnipperaars wordt uitgedrukt in DIN. DIN P-4 staat voor gemiddeld 446 snippers per A4 vel van 4 x 38 mm. De Automax 200C heeft een veiligheidsniveau van DIN P-4 en is geschikt voor vertrouwelijke documenten. Het papier is amper te herstellen en te lezen. Dit apparaat kan tot 200 vellen tegelijk verwerken in 446 snippers van 4 x 38 mm. De snippers worden opgevangen in de opvangbak van 32 liter.

Onderhoud van de papiervernietiger

Om de levensduur van de papiervernietiger te verlengen dienen de messen geolied te worden. Het wordt aangeraden om de papiervernietiger elke keer als u de opvangbak moet legen te oliën of in ieder geval 2 keer per maand.

Waarom vernietigen?

We lopen allemaal het risico op identiteitsfraude, zowel individueel als zakelijk, simpelweg omdat we met zo veel verschillende vormen van informatie te maken hebben. Voor criminelen is een weggegooid bankafschrift of een kopie van uw paspoort voldoende om zich een beeld van u, uw klanten of van uw bedrijf te vormen. Dit kan leiden tot diefstal van uw identiteit. Ondanks de toenemende bewustwording van het gevaar van identiteitsfraude is de diefstal van informatie nog steeds een veelvoorkomend probleem.

Over het merk Fellowes

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Alle  producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. De innovatie van Fellowes groeit vanuit de vier kernwaarden die hun succes weergeven. Integriteit, teamwork, passie en initiatief staan hoog in het vaandel en vindt u terug in het gehele bedrijf.

  din uitleg

Specificaties

 
Type versnipperaar: thuiskantoor, kantoor
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Afmetingen (h x b x d): 56.30 x 34.60 x 50.70
Invoerbreedte: 230 mm
Doorvoercapaciteit: 200 vellen
Type snede: snippers
Formaat snede: 4 x 38 mm
Snedes per vel: 446
Veiligheid: DIN P-4
Doorvoersnelheid: 3,35 m/min
Capaciteit opvangbak: 32 liter
Bedrijfscyclus: 12 minuten
Afkoelperiode: 30 minuten
Start/stop functie: nee
Vernietigt: papier, nietjes, paperclips, creditcards, cd's, dvd's en reclame
Geluidsniveau: 56 decibel
Speciale eigenschap: veiligheidsopening voor verwijdering van de afvalbak
Gewicht: 18,60 kilogram
Garantie machine: 2 jaar
Garantie messen: 7 jaar

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: